Kerkdiensten in oktober

8 oktober 2020

Afgelopen week zijn er nieuwe beperkende maatregelen bekendgemaakt met het doel om te voorkomen dat het aantal coronabesmettingen verder toeneemt. Met pijn in het hart, maar overtuigd van het belang, adviseert de Protestantse Kerk in Nederland aan gemeenten de richtlijnen van de overheid ter harte te nemen. In de maand oktober kunnen derhalve maximaal 30 mensen (exclusief medewerkers) samenkomen in de eredienst met het advies om een mondkapje te dragen tijdens verplaatsingen binnen het kerkgebouw.
Voor zowel de Bethelkerk als de Vredeskerk geldt in de maand oktober een aanmeldplicht.Wilt u een dienst bijwonen in de Bethelkerk dan belt u op de vrijdag voorafgaand aan de dienst tussen 09.30 uur en 12.00 uur naar het tel.nr. 0223-614567.
Wilt u een dienst bijwonen in de Vredeskerk dan belt u op de vrijdag voorafgaand aan de dienst tussen 09:30 en 12:00 uur naar het tel.nr. 0223-634246.
Natuurlijk zijn de diensten ook te volgen via de kerkomroep.
We vertrouwen erop dat wij ook nu weer wegen vinden om het kerk-zijn gestalte te geven en te volharden in geloof, hoop en liefde.