Nieuwsbrief buiten de Linie

9 juni 2019

Wilt u de aanvangstijd van de kerkdiensten weten klik hier

 

 

 

 7 juli 2019, derde zondag na Trinitatis (Drieëenheid)Kleur: groen

Hartelijke welkom op deze zondag in de Vredeskerk waarin ds. A. Blokker uit Callantsoog voorgaat en het orgel door dhr. J. stam wordt bespeeld.

Bloemengroet

De bloemen gaan deze zondag, namens de gemeente, ter bemoediging naar J.J. van Stee-Bliek. Mw. Van Stee verblijft voor revalidatie na een heupoperatie in Den Koogh.

Kerkdiensten

14 juli, Bethelkerk: ds. W.A. van Rijn, stadsbrede dienst.

Bestemming collectes

 1ste 7 juli Kerk in Actie, Binnenlands Diaconaat 14 juli Diaconie
2de   Kerk   Kerk
3de   Jeugdwerk   Wijkwerk

 7 juli, Binnenlands Diaconaat, Vakantiepret voor kinderen in armoede

Maar liefst één op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede. Wanneer in de zomervakantie al hun klasgenootjes uitvliegen naar zonnige oorden, blijven zij achter. Samen met plaatselijke kerken wil Kerk in Actie 5.000 kinderen die opgroeien in armoede kort voor de vakantie verrassen met een vakantietas. Kerk in Actie zorgt voor een vrolijke tas, lokale kerken vullen deze met leuke cadeautjes en kortingsbonnen voor bijvoorbeeld een ijsje, het plaatselijke zwembad of een pretpark in de buurt. Collecteert u mee om zoveel mogelijk kinderen blij te maken met een tas vol vakantiepret?

 Alle collectes worden van harte aanbevolen.

 Bij geven is altijd sprake van mógen, nooit van moeten.

Lief en leed.

  • Steuntje in de rug

Als ú iemand weet die wel een steuntje in de rug kan gebruiken middels een bloemetje of een kaart, laat het even weten aan dhr. P. Versluis, tel.nr. 631615, scriba-jkvk@pkndenhelder.nl

  • Bedankje

Lieve Mensen, Bedankt voor jullie bloemen die ik mocht ontvangen in het Hospice. Ik wens jullie een fijne en gezonde vakantie toe.

Lenie v.d. Beek

Wijk nieuws

  • Afwezigheid ds. de Meij Mecima

Van 16 juni t/m 14 juli is de dominee op vakantie. U kunt voor dringende pastorale zaken contact opnemen met mw. M. Weijling (0223-625366) of dhr. R. Biersteker (0223-634079)

Stad en streek nieuws

  • Bevestiging ambtsdragers

De kerkenraad is verheugd u mede te delen dat dhr. M.J. de Klerk en Mevr. E.W. Vos-Bos bereid zijn gevonden om als diaken te worden bevestigd. Indien geen gegronde bezwaren worden ingebracht dan zal de bevestiging plaatsvinden op zondag 14 juli in de Bethelkerk.