Talentenactie voor Mano a Mano

23 april 2019

We zijn op 10 maart begonnen met de talentenactie.
De kinderen uit de Bethelkerk en de volwassen van de andere kerken kregen ieder één talent (1 euro) naar het verhaal van Mattheus 25.
We hopen dat iedereen daar, d.m.v. acties meer van weet te maken. Met Pasen kon men zien wat er mee gedaan is.
Het geld dat we hopen op te halen, zal gebruikt worden voor een project van stichting Mano a Mano, die o.a. werkzaam is in de Dominicaanse Republiek. Ze bouwen huizen, toiletten en watervoorzieningen samen met de bewoners.
In februari zijn 9 huizen gebouwd in Arroyo Mingo. De bewoners van deze nieuwe huizen hadden niets of bijna niets om in het huis te zetten. We hebben daarom bedden, tafels, stoelen, bestek en borden voor hun kunnen kopen. Die zijn vandaag bezorgd. Wat een FEEST!!
Met Pasen is de opbrengst bekend gemaakt. De kinderen hadden hun talenten vermeerderd tot € 413,04. D.m.v. verkoop van chocolade eitjes, tekeningen, onderzetters van ijslollystokjes, statiegeld van lege flessen, verkopen van stroopwafels, boekenleggers, strijkkralenwerkjes en zelfs geld uit hun spaarpot
Ook de volwassenen lieten zich niet onbetuigd. Zij kwamen tot een bedrag van € 208,-. O.a. door de verkoop van kaarten en kantkloswerkjes.
Van het gezamenlijke bedrag  à € 621,04 kunnen wel twee toiletten worden gebouwd en toiletspullen aangeschaft worden.

previous arrow
next arrow
Slider