Top 2000 kerkdienst

Zondag 30 december is er om 16:00 uur een top-2000 kerkviering in de Bethelkerk. Voor veel mensen is het invullen en luisteren van de top-2000 bijna traditie geworden. In de top-2000 staan veel nummers die je raken, die je ontroeren, die herinneringen oproepen. Sommige liederen gaan ook expliciet over geloven en over God.

In de top-2000 viering luisteren we samen naar de liederen die ons inspireren, ons dichter bij God brengen, waar ons hart door wordt geraakt. Liederen die door jullie zelf zijn gekozen op https://www.top2000kerkdienst.nl/den-helder/stemmen/?stemmen=Den-Helder of klik hier.

Graag horen we waarom jullie juist deze liederen kiezen.
Deze gebruiken we om de verschillende nummers van de viering met elkaar te verbinden.

Houdt je van de top-2000 muziek?
Wil je iets nieuws uitproberen?

Dan zien we je graag op 30 december 16:00 uur in de Bethelkerk.
De kerk is open vanaf 15.30 uur en we sluiten de viering af met een hapje en een drankje.

Ds. Wilma van Rijn, Frieda Lindeman, Gerda Dalmeijer.

 

In de kamer naast de kerkenraadskamer is een stembureau ingericht. U kunt daar ter plekke uw of jouw stem digitaal uitbrengen. Weet u niet meer hoe uw favoriete nummer heet? Geen nood! Er zijn geprinte lijsten met alle nummers aanwezig. Staat uw favoriete nummer niet in de lijst? Ook geen nood! Er kan ook gestemd worden op een nummer die (nog) niet in de lijst staat. Houdt u niet van stemmen via de computer?
U kunt ook stemmen via een papieren stembiljet. Wij zorgen er voor dat ook uw stem telt. Thuisstemmen kan natuurlijk ook via: https://www.top2000kerkdienst.nl/den-helder/stemmen/?stemmen=Den-Helder