Instructie Kerkomroep en YouTube

Instructie Kerkomroep en YouTube

Hoe werkt kerkomroep.nl

 

  1. Laptop, tablet en smartphone

U kunt uw uitzending van de kerkdienst volgen via de website www.kerkomroep.nl

Typ in de zoekbalk www.kerkomroep.nl  U komt dan op de site van Kerkomroep.nl.

Bij “Vind uw kerk” vult u in: ‘PG Den Helder’ en klik in het blauwe vakje.

U komt dan op de kerkomroeppagina van de PG Den Helder. Hier kunt u uw keus maken: live kijken/luisteren of terugkijken/luisteren.

Ook kunt u op uw tablet of smartphone de ‘Kerkomroep’ APP downloaden vanuit de Playstore of de Appstore.

 

Hoe werkt YouTube

  1. Laptop

Typ in de zoekbalk van uw computer: www.youtube.com . In de zoekregel tikt u: ‘PG Den Helder’ en klikt op de ‘zoekknop’ of drukt op ‘enter’. U komt dan op de YouTubepagina van de PG Den Helder. Hier kunt u klikken op de live uitzending. Om sneller te zoeken kunt u zich abonneren op dit kanaal.

  1. Tablet

Op de tablet is de App voor YouTube voorgeïnstalleerd. Open de App, typ in de zoekregel  ‘PG Den Helder’  en druk op ‘enter’. U komt dan op de YouTube pagina van de PG Den Helder. Hier kunt u klikken op de live uitzending. Om sneller te zoeken kunt u zich abonneren op dit kanaal.

  1. TV

Heeft u een moderne ‘Smart-TV’, dan kunt u de dienst direct op uw TV bekijken. Ga naar YouTube en typ in de zoekregel ‘PG Den Helder’. U komt dan op de YouTubepagina van de PG Den Helder. Hier kunt u klikken op de live uitzending.

Heeft u geen Smart-TV en wilt u toch graag de dienst op uw TV bekijken, neem dan contact met ons op. Wij hebben dan een aparte KerkTV-ontvanger (Settop box) voor u beschikbaar.

Meer informatie bij: Dim Nederveen, tel: 0625162622

Jan Gerkema,       tel: 0613189177