Schoenendoosactie

11 oktober 2018

Hallo allemaal,

DOE MEE en maak een kind blij met een rijkgevulde schoenendoos.

Samen met jou willen wij tienduizenden kinderen het cadeau van hun leven bezorgen. De schoenendozen van deze actie gaan naar kinderen in Moldavië, Sierra Leone, Malawi, Togo, Roemenië en vluchtelingenkampen op de Griekse eilanden. De landelijke schoenendoosactie van Actie4Kids is sinds november 2018 een onderdeel van Stichting GAIN-Global AID Network Holland.

De bijbehorende folder is je aangereikt in de kerk en ligt ook in de hal. In de folder staat beschreven waarmee je een kind blij maakt. Belangrijk is de maat van de doos (plusminus 32x19x12), de jongensbon/meisjesbon en de leeftijdsaanduiding. De bon plak je op de doos. Check de beschreven lijst in de folder voor de materialen. Met een postelastiek kun je de doos het beste sluiten.

Bij de folder bevindt zich een geldenvelop. Voor transportkosten, evangelisatiematerialen en organisatiekosten rekent men € 5,00.
Je mag ‘message in a box’ downloaden, invullen en in jouw doos doen. Of doe er een kaart, een foto of een knutsel in. Lees ook wat niet in de doos mag!

Veel plezier met het vullen van een doos, breien van sjaals en mutsen, haken van knuffels, maken van kaarten, hangers, enz.

10 november is het Dankdag en tevens de laatste zondag om je doos in te leveren in de Bethelkerk. Ook kun je altijd, maar tot uiterlijk 15 november, aan het Boterzwin 2101 terecht (0223 643172/06 45793404).

Coby Renes