Schoenendoosactie

11/10/2018

EEN ACTIE4KIDS SCHOENENDOOS:
VOOR JOU… VAN MIJ…

25e EDITIE ACTIE4KIDS IN 2019 VAN START

Hoewel de huidige actie nog in volle gang is, kijken wij nu al uit naar de actie van volgend jaar. Actie4Kids gaat dan voor de 25e keer van start. Onder de vlag GAiN gaan wij er een bijzonder jaar van maken. Wij verwachten namelijk onze 1.000.000e schoenendoos uit te delen. De schoenendoosactie is een geweldig middel om onze kinderen bewust te maken van de levensomstandigheden van kinderen elders op de wereld. En wat een geschenk voor elk kind dat zo’n schoenendoos gaat ontvangen. Dus nu al een oproep aan kerken, scholen, bedrijven, verenigingen, maar ook mensen thuis om de actie alvast in te plannen. Viert u het feestje met ons en alle kinderen mee?

ACTIE4KIDS 2018-2019 VAN START

Alle voorbereidingen worden getroffen voor de 24e editie van Actie4Kids. Samen met jou willen wij 45.000 kinderen blij maken met een mooie versierde schoenendoos vol met schoolspullen, hygiëne producten, speelgoed en een knuffel. De bestemmingslanden voor de komende actie moeten nog worden vastgesteld. Bij actueel nieuws lees je waar de dozen van de voorgaande actie naartoe zijn gegaan.

Miljoenen kinderen hebben het anno 2018 nog steeds heel moeilijk. De slogan van Actie4kids is “Voor jou van mij”: jouw speelgoed en geld delen met een kind, dat waarschijnlijk nog nooit een cadeautje heeft gehad. Wij van Actie4Kids doen er nog een cadeautje bij: het goede nieuws van het evangelie in de vorm van een boekje met Bijbelverhalen. Jong en oud kunnen door het vullen van een schoenendoos laten zien dat er iemand is op de wereld, die aan hen gedacht heeft.

Jong of oud, individueel of met de kerk, school, vereniging of bedrijf: iedereen kan meedoen!

AANMELDEN
Je kunt je opgeven als deelnemer van Actie4Kids via het inschrijfformulier op deze website. https://www.actie4kids.nl
Of gebruik de folder.